​​​​​​​   Autorondreis planner   

Happy :) autorondreis

Creatief op vakantie gaan!

Vindt de perfecte vakantie

Alle belangrijke aanbieders hebben de vakantiehuizen bij ons op de website staan: samen staan wij garant voor het ruimste aanbod aan vakantiewoningen op de markt.

Veilig boeken

Al onze partners zijn aangesloten bij de SGR/ANVR. Mocht de boeking niet door kunnen gaan vanwege Corona, wordt de reissom terugbetaald of een voucher aangeboden.

Autorondreis-Planner

Nieuw in Nederland, de autorondreis planner. Plan en boek je complete reis met meerdere bestemmingen in 1x!
Inspiratie nodig? Bekijk onze voorbeeld reizen gemaakt door onze Reisarchitect.

​​​​​​​

De autorondreis-planner​​​​​​​Vooral nu we voorlopig niet meer zo ver van huis kunnen en durven, is het nu een mooie tijd om ons eigen Europa te gaan ontdekken. En hoe kan dat beter dan een heuse rondreis te maken. Met eigen auto dwars door verschillende landen, langs de mooiste natuurgebieden, de mooiste kastelen bezoeken en in de beste hotels of vakantiehuizen verblijven.  Boek een wandel- en of fietsvakantie erbij en geniet, ondanks alle beperkingen! 

​​​​​​​In de rondreis planner bepaal je zelf waar je heen gaat en hoe lang je ergens wilt blijven. Voeg in je route de highligts toe (gemarkeerd op de kaart) en als je de route klaar hebt, zoek je zelf de hotels en/of vakantiehuizen uit waar je wilt overnachten. Boek je excursies in de steden waar je komt en reserveer je hele reis in 1x!  Zo eenvoudig is het. Mocht je de weg kwijt raken ergens in het boekingsproces, bel ons gerust op en wij helpen u graag verder.


Bekijk onze top autorondreizen:
​​​​​​​

De 4 Musketiers | FR

Panoramische vergezichten, indrukwekkende bergpieken, groene -, glooiende heuvels en pittoreske bergdorpjes. Als je dit ziet, rijd je door het land van de 4 Musketiers.  Via de Col d'Aspin en Tourmalet kom je in het indrukwekkende  Lourdes uit.

Bekijk de reis

Fietsen op eiland Rügen | D

​​​​​​​Met je eigen auto (of trein indien gewenst) reis je af naar Rügen waar we de mooiste fietsroutes voor u uitgestippeld hebben. Grillig gevormde baaien en binnenmeren, langgerekte stranden met krijtsteenrotsen, dat is wat je gaat zien hier!

Bekijk de reis

West Nederland en Belgie

Een vakantie in eigen land is echt zo slecht nog niet. Onderweg slaap je in comfortabele hotels en vervolgens doorkruis je de mooiste dorpjes, kastelen en natuurgebieden. Je maakt je mini roadtrip extra bijzonder door een leuke oldtimer te huren! 

Bekijk de reis

Hanzesteden | D

Ontdek Duitse Hanzesteden die het in de middeleeuwen voor het zeggen hadden en geniet van de witte stranden en de krijtrotsen op het eiland Rügen! Je rijdt van haven naar haven, eerst aan de Noordzeekant, bij Bremen en Hamburg. Dan langs de Oostzee, 

Bekijk de reis

Wandelvakantie Eifel | D

Na 2 Dagen genoten te hebben in Maastricht gaat deze reis door naar het IJfel gebied in Duitsland. 5 Dagen lekker wandelen door  bossen, uitgestrekte heuvels en pittoreske valleien. En als afsluiter 2 dagen in de stad Luxemburg. 

Bekijk de reis

Noord naar zuid Portugal

De "N2" wordt ook wel "de Portugese Route 66" genoemd en loopt bijna recht van noord naar zuid door Portugal heen. Beginnend in Chaves in het noorden, niet ver van de grens met Spanje, en strekt zich uit over 738 km door het mooie binnenland.

Bekijk de reis

Op en top IJsland

Dit prachtige fjordenlandschap met zijn stille baaien, hoge bergen, vogels, zeehonden, de vele warme badjes en één van de mooiste watervallen van IJsland (Dynjandi), laat op iedere bezoeker een onuitwisbare indruk achter. 

Bekijk de reis

Rondreis Landelijk Sicilië

Sicilië is een bijzonder Italiaans eiland in de Middellandse Zee. Het eiland is zo’n 25.000 vierkante kilometer groot en heeft in totaal een kleine 1000 kilometer aan kustlijn. In de afgelopen eeuwen is het eiland meerdere malen van eigenaar veranderd.

Bekijk deze reis

space​​​​​​​De ideale landen voor een autorondreis

Topbestemmingen

Frankrijk

Elzas | Provence

Duitsland

De Moezel | Beieren

Card image
Benelux

Ardennen

Engeland

Schotland

Spanje

Binnenland

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes